Onderhoud van grote constructies met Buddenböhmer
Laat uw constructies lassen door Buddenböhmer uit Rockanje
Vakkundig laswerk van Buddenböhmer

Laswerk en constructie

Buddenböhmer is uw betrouwbare partner op het gebied van service, reparatie en onderhoud. Voor constructie- en laswerken zijn wij uw aangewezen partner. Daarnaast is Buddenböhmer ook gespecialiseerd in andere diensten zoals het construeren en plaatsen van hekwerken, het leveren van rvs maatwerk en het onderhouden van havenkranen.

Laswerken

Wilt u laswerk uit laten voeren door een vakman? Voor al uw laswerken kunt u bij Buddenböhmer terecht. Wij gaan zeer vakkundig en efficiënt te werk. Tijdens onze laswerkzaamheden wordt er gebruik gemaakt van verfijnde technieken en de beste apparatuur. Topkwaliteit gegarandeerd!


Buddenböhmer kan tig, mig/mag, elektrisch, gecertificeerd 6G laswerk en gutswerk voor u verzorgen.
Enkele voorbeelden zijn:

  • Railsen van havenkranen
  • Laswerk aan zware constucties
Buddenböhmer last uw constructies
Onderhoud van grote constructies met Buddenböhmer

Constructiewerk

Buddenböhmer Service & Onderhoud is uw betrouwbare partner voor al uw constructiewerkzaamheden. Wij leveren kwalitatief hoogstaand maatwerk, altijd in overeenstemming met uw wensen. Onze producten worden met opperste precisie en oog voor detail vervaardigd.

Buddenböhmer werkt uitsluitend met de beste machines en materialen voor het uitvoeren van constructiewerk. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Enkele voorbeelden van constructiewerk dat Buddenböhmer kan uitvoeren:

  • Bordessen
  • Reparaties van havenkranen
  • Machine- of transportbanden
Laat uw constructies lassen door Buddenböhmer uit Rockanje

Hekwerken

Wilt u uw huis of tuin verfraaien? Of heeft u behoefte aan meer privacy? Het plaatsen van een hekwerk of poort kan uitkomst bieden.

Buddenböhmer Service & Onderhoud is gespecialiseerd in zowel het vervaardigen als het plaatsen van hekwerken. Wij leveren hekwerken in verschillende materialen en ontwerpen. Uiteraard worden onze hekwerken op maat gemaakt, rekening houdend met de wensen van de klant. Heeft u zelf een idee voor een ontwerp? Buddenböhmer vertaalt uw ontwerp in een poort of hekwerk geheel naar uw wens.

Klik op de foto's hieronder voor een aantal voorbeelden van door ons vervaardigde hekwerken.

Rvs maatwerk

Buddenböhmer helpt u graag met al uw rvs maatwerk. Wij zorgen ervoor dat de rvs producten geheel voldoet aan uw eisen. Wanneer u rvs maatwerk nodig heeft voor een specifieke toepassing, denkt Buddenböhmer graag met u mee.

Dankzij onze jarenlange ervaring en machines van hoogwaardige kwaliteit kunnen wij u verzekeren dat wij topkwaliteit afleveren, precies zoals u dat voor ogen heeft.

Klik op de foto's hieronder voor een aantal voorbeelden van door ons vervaardigd rvs maatwerk.

Vakkundig laswerk van Buddenböhmer

Onderhoud en reparatie

Voor onderhoud en reparatie is Buddenböhmer uw partner bij uitstek. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van havenkranen en verpakkingsmachines.

U kunt ons inschakelen in het geval van reparatie of preventief ter voorkoming van reparaties. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat uw havenkraan of verpakkingsmachine weer als nieuw functioneert en weer lange tijd mee kan.

Buddenböhmer last uw constructies